Over - Geert De taey

Over

Geert De taey

Geboren in mei 1981 in een familie waar verf door de aderen vloeide, is het dan ook niet verwonderlijk dat hij voor een opleiding als schilder-decorateur koos. 

Stage liep hij onder andere bij Axel Vervoordt in ‘s Gravenwezel en diverse schildersbedrijven waar hij de knepen van het vak kon leren. Verder deed hij decoratieve ervaringen op door mee te werken aan de decors van Festivaria onder leiding van onder andere Marnik Baert en verscheidene decorontwerpers. 

Sinds 2001 werkte Geert als gediplomeerd schilder met oog voor detail en liefde voor het vak als knecht. In 2015 waagde hij de sprong en vestigde hij zich tussen diverse schildersbedrijven om uit te kunnen groeien naar een bedrijf met een stevige reputatie. 

Deze reputatie werd dan ook bekrachtigd in 2019 met een mooie 3de plaats op de Decoratie Awards in de categorie “binnenschilderwerken”, waar elk jaar grote gevestigde waarden streven naar een plaats op het podium. 

1. Voorbereiding

Elk project bereiden we voor tot in de puntjes. Dit zodat we beide niet voor verrassingen komen te staan als we eenmaal aan de klus beginnen.

2. Het échte werk

Eenmaal alles grondig is voorbereid, kunnen we aan de opdracht beginnen! We gaan nauwkeurig te werk om zo efficiënt en kwalitatief mogelijk de klus te klaren. Binnen de afgesproken termijn werken we het project af.

3. Afwerking

Na een uitstekende prestatie te hebben neergezet, kunnen we de puntjes op i zetten. We maken alles terug proper en zorgen ervoor dat u geen extra werk heeft nadat we vertrekken!