Diensten - Geert De taey

Diensten

We bieden zowel mortex als kwalitatieve schilder-, decoratie- en behangwerken aan. We staan garant voor een uitstekende service en afwerking.

Schilderwerken

Een likje verf kan altijd wonderen kan doen!

Wij laten uw interieur en exterieur terug opleven door middel van een frisse en verzorgde kleur. Klik gerust door naar onze projecten om onze werken te bekijken en inspiratie op te doen!

Decoratieve verftechnieken

Bent u op zoek naar iets verfrissend en origineel?

We bieden verschillende, decoratieve verftechnieken aan zoals bijvoorbeeld muurschilderingen of schilderwerken met roesteffect, figuren of tekst. Natuurlijk staan we ook open voor uw inspiratie!

Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

Mortex

Op zoek naar een uniek element in je interieur of exterieur?

Mortex is een duurzame, decoratieve pleister bestaande uit een mengsel van kalk, cement en toeslagstoffen. Mortex heeft eigenschappen van natuursteen en lijkt qua samenstelling op beton ciré, alleen bevat Mortex geen epoxy- of polyurethaanharsen en is na het aanbrengen direct waterdicht. Daarnaast is Mortex een pak goedkoper dan echte natuursteen.

Het minerale aspect van de Mortex pleister geeft wanden, vloeren, aanrechtbladen en meubelen een unieke en authentieke betonlook. Ook zijn de toepassingen eindeloos en kan het zowel binnen als buiten geplaatst worden. Denk maar aan trappen en vloeren, maar ook zwembaden en vijvers! Mortex kan op bijna iedere ondergrond geplaatst worden waardoor er letterlijk kan gespeeld worden met verschillende structuren, effecten én zelfs kleuren. We bespreken graag samen met u de eindeloze mogelijkheden van Mortex!

Behangwerken

Een excentrieke of opvallende accentmuur in gedachten?

Wij zijn gespecialiseerd in decoratieve behangwerken en werken met verschillende soorten behangpapier, verkrijgbaar in een enorme hoeveelheid motieven en kleuren. Denk maar aan glasvezel-, vliesbehang of magneetvlies. Uiteraard kan een combinatie van schilderen en behangen ook. Een accentmuur in een unieke print omgeven door professioneel geschilderde muren kan tot prachtige resultaten leiden! 

Houtimitatie

De houtlook is tijdloos en blijft populair.

Vaak is het voordeliger om bijvoorbeeld meubelen, wanden en plafonds te restaureren zodat deze er als hout uit komen te zien. Wij beschikken over de nodige schildertechnieken om de voor u perfecte houtimitatie te bekomen!

Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.