Bij De taey Geert kies je voor een jong en fris schildersbedrijf maar ook voor een professionele en hoogwaardige afwerking. Waar het gebruik van enkel kwalitatieve producten keer op keer voor een schitterend resultaat zorgt.

Geert komt voort uit een schilders- en behangersgeneratie met oog voor afwerking en hij wil deze traditie voortzetten.

Geboren in 1981 is Geert nog jong maar heeft reeds diepe indrukken nagelaten door de kans te krijgen aan projecten te werken als schildersknecht of als creatief persoon.

Tevens liep Geert tijdens zijn opleiding een tweeweekse stage bij Axel Vervoordt waar hij de liefde voor imitatietechnieken aantrof en ontzag kreeg voor oude schilderstechnieken.

Voor raamgarniering en toebehoren werkt Geert samen met een gespecialiseerde winkel die jaar en dag hier ervaring in heeft.

U kan tevens bij Geert terecht voor aankoop van verven, wandbekleding, acrylaatkits en kleefbanden. U kan op de pagina “producten” bekijken uit welke merken u een keuze kan maken.

Deze site geeft u een beeld over wat Geert u te bieden heeft en zal in de loop der tijd meer beelden weergeven in zijn portfolio. Wie weet krijgt uw kamer of woning een plaats in de portfolio.

Neem ook gerust een kijkje op de facebook pagina .

logo

 

 

res475711_22   unizo